Τετάρτη  5/07/2017

 

Εκδόθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης ''Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής'' έτους 2017-2018

 Για αποτελέσματα με αριθμό αίτησης και τοποθέτηση voucher πιέστε εδώ

 Για τα αποτελέσματα με αριθμό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ πιέστε εδώ

 

 

 

 

 


 

Τετάρτη  24/05/2017

 

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης ''Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής'' έτους 2017-2018

 

-Πρόσκληση

-Ανακοίνωση

-Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης

-Υπόδειγμα αίτησης

 

 

 


 

Τετάρτη  08/02/2017

 

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας ανακοινώνει πως ξεκινά τη  λειτουργία των παρακάτω Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους»  2017

Για πληροφορίες πιέστε εδώ:

 

 

 

 

 


 

Τετάρτη  01/02/2017

 

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την Υπ΄ Αριθμ. 782/02-12-2016 Ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας για το πρόγραμμα " Άθληση για όλους".

 

 Για τα οριστικά αποτελέσματα πιέστε εδώ:

 

 

 

 


 

 Τετάρτη  18/01/2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ'αριθμ. ΣΟΧ 2/2017

για τη σύναψη  ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση της Δράσης <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής>> στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

 

 

 

 


 

 Παρασκευή  13/01/2017

 

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την Υπ΄ Αριθμ. 782/02-12-2016 Ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας για το πρόγραμμα " Άθληση για όλους".

 

 

- Για τους προσωρινούς πίνακες πιέστε εδώ :

 

 

 


 

 Τετάρτη  14/9/2016

 

   Την Παρασκευή  16/09/2016 η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας συμμετέχει στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η τελετή αφής της φλόγας έγινε στις 26 Αυγούστου 2016 στην Πάτρα, η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2016 στο εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα, από την πόλη μας η φλόγα θα περάσει στις 16/09/2016.

 Ανακοίνωση - Λεπτομέρειες Εκδήλωσης εδώ :

 

 

 


 

     Τετάρτη  13/07/2016

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας ανακοινώνει την συμμετοχή της στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» περιόδου 2016 – 2017, με τις δομές

α) Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) – Φλαμπούρου

β) Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) Φλώρινας.

Ανακοίνωση - Δικαιολογητικά Εδώ:

 

 


 

      Δευτέρα  23/05/2016

Διανομή διαφόρων προϊόντων από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας.

 

 

 

                     

                                          

 


 

      Πέμπτη 14/04/2016

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της πολυαγαπημένης μας συναδέλφου Ξανθίππης Μάγγου, η οποία μετά από ένα δύσκολο αγώνα έφυγε από τη ζωή.

Η Μάγγου Ξανθίππη υπηρέτησε επί σειρά ετών στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με εργατικότητα, με συνέπεια και υπερβολικό ζήλο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, έχοντας πάντοτε γνώμονα το καλό της επιχείρησης.

Οφείλουμε στη μνήμη της και στην οικογένειά της να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για το θάνατό της και να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας της.

 

 Ψήφισμα Δ.Σ.

 


 

Ευχαριστήριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
 

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει την Α.Σ.  Shotokan Karate Do  για την προσφορά της σε τρόφιμα και ρουχισμό, τα οποία συνέλεξε από τα εγγεγραμμένα μέλη της σχολής και τα προσέφερε στην Κοινωφελή Επιχείρηση ώστε να αποδοθούν σε συνανθρώπους μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Σχετ. Έγγραφο:

 

 

 

 

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

Δήμου Φλώρινας

 

Ευαγγέλου Νικόλαος

                                                                                                                                                                            

 


 

Συνέντευξη του "Βοήθεια στο Σπίτι" στην ΕΡΤ Φλώρινας

    Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια Στο Σπίτι»  της Π.Ε. Φλώρινας παραβρέθηκαν την Πέμπτη 15 Οκτώβριου στην πρωινή εκπομπή της  ΕΡΤ  Φλώρινας μετά από πρόσκληση της δημοσιογράφου Θωμαή Αδάμου, ούτως ώστε να μπορέσουν να εκφράσουν τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης αναφέρθηκε και η αναγκαιότητα συνέχισης του προγράμματος για την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων και δόθηκε έμφαση στην χρησιμότητα του προγράμματος για τη κοινωνία και κυρίως για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

    Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια Στο Σπίτι» και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας ευχαριστούν θερμά την ΕΡΤ Φλώρινας και προσωπικά την δημοσιογράφο  Θωμαή Αδάμου  και την αρχισυντάκτρια της ΕΡΤ Φλώρινας  Σοφία Ζουζέλη   για την ευκαιρία που τους δόθηκε μέσω της εκπομπής, ώστε να μπορέσουν να γνωστοποιήσουν στους ακροατές της ΕΡΤ Φλώρινας  το έργο και τα προβλήματα του προγράμματος.

 

Δημοσίευση από την ιστοσελίδα της  ΕΡΤ:   

 

Ηχητικό πρώτο μέρος εκμπομπής:

Ηχητικό δεύτερο μέρος εκμπομπής:

 


 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?